fbpx

Hemma hos Linda, Oskar, Moa & Ida

Admin & HR Manager, Regional Manager, Förskolan, Baby, Gällstaö gård, Ekerö, 2010

Nyfödda Ida fyllde häromdagen elva år, tiden går snabbt. 2010 var de relativt nyinflyttade i denna nyproduktion på Gällstaö gård. Själva gården har funnits sedan 1899. Men runt 2009 börjades det bygga modernare hus på gården och i ett av dem flyttade Linda & Oskar in tillsammans med sina döttrar. Det blev en stor kontrast mot deras 2:a på Kungsholmen. Oskar minns att de inte hade möbler att fylla ut det nya hemmet och inte hunnit fått upp så mycket på väggarna. Men istället fick de en fantastiska utsikt och en känsla av att vara långt ifrån storstan men ändå så nära.

”Vi letade nyproduktion runt om i Stockholm och hade varit på Gällstaö och hälsat på vänner och gillade miljön här ute. Sedan tog själva produktion ca 1 år innan vi kunde flytta in.” – Oskar

Linda och Oskar har trivts så bra med sina jobba att de än i dag jobbar med samma. Linda som Administration & HR Manager på Toshiba och Oskar som Regional Manager Nordics på Treasury Wine Estates. Moa som så nyfiket tittar på mig som fotograf var då tre år och är i dag hela fjorton år. Födelsedagsbarnet Ida fyllde som sagt elva år i lördags. Vi får önska henne ett stort grattis i efterskott.

Vill du vara med i mitt projekt Swedish homes?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Linda & Oskar”

Lämna en kommentar