fbpx

Hemma hos Lena

Pensionär, Lövskatan, Luleå, 2016

Lena var pensionär men gick ut och vikarierade då och då som textillärare. I dag är det inga mer vikariat utan hon ägnar sin tid åt att spela teater och arrangera teater i Riksteaterns regi.

”Mitt hem är ett hopplock från en skilsmässa, mitt föräldrahem och diverse auktionsköp och saker jag har svårt att skiljas i från. Då huset där min förra lägenhet skulle rivas var jag tvungen att flytta- det blev en hälften så stor lägenhet!! Mycket mindre plats för alla tyger och tavlor. Jag har ”bara” 2 rum och kök vilket är minst ett rum för lite.”

Lena anser att om man tycker om saker så gifter de sig med varandra och passar ihop, både i stil och färg. Hon vill ha ett hem där det syns att det är Lena som bor i hemmet. Inget beige och avskalat. Varför Lena har en klädhängaren mitt i rummet är för att hennes garderober är fyllda med tyger och gamla kläder så hennes vanliga kläder fick inte plats.

Vill du vara med i mitt projekt Swedish homes?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Lena”

Lämna en kommentar