fbpx

Hemma hos Andrea & Oskar

Reporter, Formgivare, Enskededalen, Stockholm, 2008

Andrea och Oskar har precis tagit över Oskars mors förstahandskontrakt där han har stått skriven sedan tidigare. Ett år senare blev det stor dramatik när 110 lägenheter skulle rösta om ombildning till bostadsrättsförening och ombildningen gick igenom med endast en rösts skillnad. Efter det renoverade Andrea och Oskar lägenheten och flyttade till en mindre lägenhet i Gamla Enskede. I samma veva gifte de sig och fick två döttrar. I dag bor de kvar i Gamla Enskede, men har för två år sen köpt ett litet egnahemshus i Gamla Enskede där de renoverar för fullt just nu.

”Statyn på bilden är från Stockholms konstskola, gjord av mig 1998. Den står nu ute hos min far, fick inte vara kvar hos oss för Andrea.” – Oskar

2008 hade Andrea ett vikariat på SVT där hon jobbade som reporter. Hon är kvar på SVT nu som programledare och reporter. Vid denna tiden jobbade Oskar som formgivare/illustratör åt olika förlag och frilansa som filmare/klippare samtidigt som har var i startgroparna att starta produktionsbolag Team Tony där han jobbar som filmfotograf och klippare. I dag har produktionsbolaget bytt namn till Character film.

Vill du vara med i mitt projekt Swedish homes?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Andrea & Oskar”

Lämna en kommentar