fbpx

Hemma hos Carolina

Student, Öster, Örebro, 2005

”Det var min första lägenhet som mina föräldrar köpte åt mig när jag skulle flytta hemifrån, de köpte den utan att jag sett den och var helt lyriska. De lovade att jag skulle älska den, och det gjorde jag! Såå mysig sovalkov som min pappa byggde åt mig. Underbar lägenhet som jag njöt av länge och kan sakna!😅 När jag flyttade ut, tog min lillebror över lägenheten som då stannade i familjen i ytterligare några år. Jag flyttade bara ett kvarter och in i samboskap med mina barns blivande pappa.”

Carolina pluggade de första åren hon bodde i lägenheten. Hon tog examen i organisation och ledarskap, och började sedan jobba som konsult inom kommunikation och coaching. I lägenheten bodde hon mellan 2001 och 2008. Men med flera uthyrningar då hon pluggade i Australien och jobbade i Stockholm. Idag bor Carolina i Nyköping med sina två små grabbar på 4 och 7 år, en bonusson på 10 och en ny livspartner sedan några år tillbaka och ett jobb som enhetschef på en bank.

”Det fanns en dam som bodde vägg i vägg med mig på översta våningen. På hennes ytterdörr stod det ”Här bor svärmor”, vi kallade henne alltid för svärmor allihop.. 😅 Hon var häftig och cool! Kan fundera på henne ibland än idag, vad hon gör och om hon bor kvar och har skylten kvar.❤️”

Vill du vara med i mitt projekt Swedish homes?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Carolina”

Lämna en kommentar