fbpx

Hemma hos Caroline

Butiksansvarig, Öster, Örebro, 2005

Nyligen hemkomna från en sommar i Malaga städar Caroline i sin ”grotta”. Troligast inför en av alla fester hon hade där hemma. Jag var en av många som gillade att festa i ”grottan” med bra musik och sällskap. En samlingsplats för oss glada som nu under en pandemi är extra saknad. 2005 jobbade Caroline som butiksansvarig på kvällarna och i kassan på dagarna hos en Ica handlare i centrala Örebro. Här i källaren bodde hon i ca 4:a år. Jag har flera vänner som också har bott där efter Carro. Den hade bra hyr, grannar och nära stan.

I dag har hon lämnat Örebro för Malmö. Där hon hittade den stora kärleken och bildade familj. De bor i ett gathus från 1896 i Limhamn. Carro är tjänstledig från jobbet som koordinator hos en distributionsfirma för att plugga och bli certifierad inredare, stylist och homestylist. All lycka i framtiden. Tror vi att hon har bytt inredningsstil sen 2005?

Vill du vara med i mitt projekt Swedish homes?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Caroline”

Lämna en kommentar