fbpx

Nadia & David

Marknads-projektledare, Förhandlare, Vasastan, Stockholm, 2010

Vi är hemma hos Nadia och David i deras vackra lägenhet innanför tullarna i Stockholm. Det första Nadia säger när jag skickar bilden såhär 10 år senare:

Ja du får lägga ut den även om den är alldeles för tillrättalagda (alltså motivet ?, fotot i sig är jättefint!!! ) Frugan stickar och mannen lyssnar på radio ???? Så här i efterhand önskar jag att vi inte hade fixat lyan innan du kom. Var alldeles för tillrättalagt för min smak idag. Men 10 år senare är man väl lite mer medveten och inte så osäker som då ?

Nadia är inte den enda som har tänkt såhär när de har sett 10-15 år gamla bilder på sig själva. Men bra att vi själva och samhället också utvecklas. Jag förstår alla som städar lite för mycket för att en fotograf ska komma in och ta en bild som andra sen ska få se. Jag gjorde samma sak i min bild.

Detta var Nadia och Davids första gemensamt köpta lägenhet. Något år efter att bilden togs blev Nadia gravid med tvillingar så det blev att flytta till en lämpligare lägenhet på nedre botten med en innergård, fast Vasastan kunde de inte lämna. När bilden togs jobbade Nadia som Marknads-projektledare på Atea och i dag är hon marknadsansvarig på TietoEVRY. David vad då som nu förhandlare som har gått från Civilekonomerna till Sobona.

Vill du vara med i mitt projekt Swedish homes?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Nadia & David”

Lämna en kommentar