fbpx

Nyfikenhet

Välkommen till min hemsida som ska visa hur vi bor i hela landet. Detta är första inlägget i min blogg där jag ska berätta om alla de hemmen jag har varit i.
Jag började 2005 att dokumentera våra hem, mest studenters hem. Jag var nyfiken att se hur det verkligen ser ut i våra hem och inte hur det ser ut på Hemnet eller i magasinen. Tanken var att detta skulle bli en bok efter 5 år. Men när 7 år hade gått insåg jag att jag fortfarande fotograferade. Nu har detta blivit ett långtgående projekt. Men en bok borde det blir i framtiden. Jobb och att bilda en familj har kommit i mellan, men det är väl ok. Nu längtar jag efter att få komma ut i landet igen för att fotografera och fortsätta min långa resa. Det har trots allt gått 15 år sen jag startade detta projekt.

Saknar några städer

Just nu saknar jag några städer så hjälp mig gärna att hitta mer hem att fotografera. Jag har varit i över 100 hem från Malmö till Luleå. Men mer hem ska det bli och återbesök också av de hemmen jag har varit hos.

Har jag varit hos dig?

Om jag har varit hos er kommer dessa bilder att hamna i denna bloggen så småningom. Och även på Instagram kontot Svenskarshem. Vill ni att jag gör ett återbesök kontakta mig så listar vi ut en passande tid. Jag har telefonnummer och mejl till alla jag har varit hos. Men då det har gått många år händer det att folk har bytt både telefonnummer och mejl från Hotmail till annat. Ni får gärna kontakta mig med nya uppgifter.

Vill du vara med i mitt projekt?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svenska för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

Lämna en kommentar