fbpx

Hemma hos Ulf

Rektor, Frösön, Östersund, 2011

Utanför Ulfs fönster ser vi Storsjön och på andra sidan har vi Östersund. Vi befinner oss på Storsjöns största ö Frösön med sina 41 km². Ön är förhållandevis kuperad men även mycket skog och åkrar. Även Åre-Östersund flygplats finns på ön. En av Sveriges största Zoo har funnits här också. Men den finns inte kvar i dag.

Ulf tillbringade mycket tid i köket då han gillar att laga mat. Ser ni räven som övervakar honom? 2011 jobbade Ulf som rektor för Komvux i Krokomskommun, men i dag är han en pensionär som ofta är ute i naturen, tar långa promenader, plockar svamp och bär. Ulf fiskar så ofta han kan i alla sjöar och älvar han kommer åt. Han har även sett till att gifta sig efter att jag var där vilket betyder att nu bor de två i denna bostadsrätt. Självklart är Ulf ordförande i denna trevliga lilla BRF.

”Föreningen har en trivsam anda, vi har roligt, pratar och delar med oss av våra liv”

Vill du vara med i mitt projekt Swedish homes?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Ulf”

Lämna en kommentar