fbpx

Anna-Lena

Planerare, Glanshammar, 2007

Sista hemmet ut i släkt-trion är Camillas mamma Anna-Lena i sitt julpyntade hem i Glanshammar. Jag fick nyss reda på att hon hade sprungit ut för att putsa fönsterna innan jag skulle komma. Anna-Lenas man Mats kunder tyvärr inte vara med då jag skulle fotografera. Han jobbade då som bilsäljare. De båda är nu pensionärer och bor kvar i huset. Mats och hans två vänner Stickan och Ove byggde deras huset. Det tog ca ett år, men större delar av det gjordes sommaren 1978. Deras dotter Camilla var då runt 2 år. Tomten de byggde huset på var en avstyckning till Anna-Lenas föräldrars tomt. I dag har Mats även byggt en bod på tomten som i dag är en annasbod.se där de säljer antikviteter, kuriosa och hemvävt.

Ser ni förresten vad det är Anna-Lena tittar på? Svårt att se. Jag hade glömt bort det och återupptäckte det nyligen.

Mamma hälsar att hon tänker på dig när fönstren ska putsas. Tydligen så hade hon rusat ut för att putsa fönstren innan du kunde ta bilden 😀 – Camilla

Vill du vara med i mitt projekt?

Jag söker alltid nya hem att fotografera till min dokumentär Swedish homes. Jag söker alla typer av men i vårt land. Man måste inte vara svensk för att vara med utan man behöver ha ett boende i Sverige. Vill du eller någon du känner vara med hör av dig till mig via mail.

1 tanke på “Anna-Lena”

Lämna en kommentar